Broumovský guláš Uršuly Klukové

Datum: 19.10.2011
obrázek
„Miluji tradiční českou kuchyni, proto v té mé nesmí chybět kvalitní škvařené sádlo Brick, bez kterého se poctivý guláš prostě neobejde.“

Ingredience:

½ kg hovězího masa, cibule, sádlo Brick, rajský protlak, mrkev, brambory, sladká paprika, česnek, petrželka

Na sádle Brick opečeme cibulku. Přidáme dvě lžíce sladké papriky a drcený česnek. Důkladně promícháme. Přidáme 1/2 kg na kostičky nakrájeného hovězího masa, lžíci rajského protlaku a po chvíli také mrkev. Vše společně restujeme a poté zalijeme ½ l vody. Přidáme brambory nakrájené na kostky a guláš dusíme do změknutí. Můžeme zahustit trochou chleba. Nakonec bohatě posypeme petrželkou.

Podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.

 

Dobrou chuť přeje Uršula Kluková

foto: archiv redakce

 

 

 


Magazín o moderních trendech v bydlení

portál nejen o bydlení pro čtyři miliony obyvatel panelových domů Panelplus Press

Textová reklama: Předplaťte si PANEL PLUS pouze za 390 Kč! Více na http://www.panelplus.cz/cz/predplatne